Klíčenky, klip na dudlík a chrastítko

Klíčenky, klip na dudlík a chrastítko.

Klip na dudlík bude skvělým dárkem nejen pro dítě, ale i pro jeho rodiče. Držák zabrání spadnutí dudlíku na zem a udrží ho tak v čistotě. Držák je připojený k oděvu pomocí klipu, který je velmi pohodlný a hygienický. Kromě toho se stane zajímavou a vzrušující hračkou pro dítě a pomůže mu v rozvoji jemné motoriky, v poznávání barev a tvarů. Držák je zároveň dekorací, která vzbudí dojem v očích vašich přátel a známých. Délka držáku je přibližně 28-30 cm, kterou lze na vaše přání zkrátit nebo prodloužit.

Klíčenka je vynikající dárek pro každou příležitost, kterým můžete obdarovat své příbuzné či přátelé. Na klíčenku můžete zadat své jméno, jméno dítěte, datum narození nebo jakýkoliv jiný popis. Klíčenky jsou vyrobené z ekologicky šetrných materiálů, které splňují všechny normy certifikace. Každá klíčenka je tvořena silnou syntetickou nebo saténovou šňůrkou o tloušťce 1,5-2 mm. Přívěsek má vysokou odolnost proti opotřebení a proti vlhkosti. Darujte sobě, vaší rodině a přátelům originální dárek.

Chrastítkoje první hračkou vašeho dítěte.
Pomocí něhož začíná zkoumat svět. Chrastítka pomáhají rozvíjet jemnou motoriku, hmatové vnímání světa a jsou schopné zabavit děti ve chvílích, kdy je potřeba udělat něco v domácnosti. Chrastítka jsou vyrobena z ekologicky šetrných materiálů v souladu s evropskými předpisy o dětských hračkách. Chrastítko má 12 cm. Není to jen hračka, ale i dekorace, která vzbudí dojem v očích vašich přátel a známých.

Pokud chcete vyměnit písmenka z plastu na dřevo nebo Born 2017 za Born 2018, vyměnit kolečko s nápisem například „miluju mamku“ za „miluju taťku“, „malá princezna“ za „malý princ“, uveďte to prosím při nákupu do poznámky. Klíčenky, klip na dudlík a chrastítko.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.