Klipy na dudlíky se jménem

Klipy na dudlíky se jménem HappyKidsPraha

Klipy na dudlíky se jménem vašeho dítěte.

Klipy na dudlíky se jménem bude skvělým dárkem nejen pro dítě, ale i pro jeho rodiče. Držák zabrání spadnutí dudlíku na zem a udrží ho tak v čistotě. Držák je připojený k oděvu pomocí klipu, který je velmi pohodlný a hygienický. Kromě toho se stane zajímavou a vzrušující hračkou pro dítě a pomůže mu v rozvoji jemné motoriky, v poznávání barev a tvarů. Držák je zároveň dekorací, která vzbudí dojem v očích vašich přátel a známých. Délka držáku je přibližně 28-30 cm, kterou lze na vaše přání zkrátit nebo prodloužit.

Všechny tyto doplňky jsou vyrobeny z hypoalergenních a zdravotně nezávadných materiálů.Už nikdy nebudete hledat ztracený dudlík. Tento pomocník Vám usnadní hodně práce a nervů. Dětský Klipy na dudlíky se jménem už nikdy nespadne na zem. Klip vyroben z ekologických a certifikovaných materiálů.Vaše dítě určitě ocení tento dáreček.Pokud chcete vyměnit písmenka z plastu na dřevo nebo Born 2017 za Born 2018, vyměnit kolečko s nápisem například „miluju mamku“ za „miluju taťku“, „malá princezna“ za „malý princ“, uveďte to prosím při nákupu do poznámky.Přestože pevný provázek nelze přetrhnout a uzel je zataven, klip obsahuje části menší než 3×3 cm, proto nenechávejte dítě s klipem samotné. V případě porušení provázku hrozí vdechnutí korálku. Standartní klip na dudlík (dle EN) je dlouhý 22 cm (bez klipu), námi nabízený klip je delší. Pokud budete chtít délku upravit dle EN, napište to prosím do poznámky. Klip na dudlík není hračka a proto s ním nenechávejte své dítě bez dohledu.Upozornění:Před použitím musí být výrobek ošetřen vlhkým hadříkem nebo jej umyjte v teplé vodě a ihned otřete dosucha. Protože korálky jsou vyrobeny ze dřeva, v žádném případě by neměly mít dlouhodobý kontakt s vodou: nenamáčejte je, neoplachujte vroucí vodou, neumývejte v pračce nebo myčce, nesterilizujte ve sterilizátoru apod. To vše může vést k jejich deformaci-bobtnání, sesychání, vzniku trhlin. Dřevo je dřevo – bez ohledu na to, jak byl materiál zpracován. Také není vhodné používat během údržby tvrdé kartáče, agresivní čisticí prostředky a materiály.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.