Druhy držáku na dudlík

Držák na dudlík se jménem vašeho dítěte.

Co může utěšit dítě, když je nespokojené nebo neklidné? Co je hlavním pomocníkem a spásou pro všechny maminky a tatínky od narození miminka? Samozřejmě dudlík! Některá miminka se opravdu uklidní jen tehdy, když dostanou svoje šidítko, a některá se s ním nerozloučí ani ve spánku.

Jako mávnutím kouzelného proutku dudlík uklidní i to nejrozladěnější děcko a dopřeje jeho rodičům klid a ticho. Ale pokud z nějakého důvodu dítě šidítko ztratí (třeba mu vypadne z pusy), stěží se vyhnete slzám a stresu.

Aby se takovým situacím předešlo a Vaše miminko mohlo vždycky najít svůj oblíbený dudlík, doporučujeme si na našich stránkách www.happykidspraha.cz objednat speciální držák na dudlík. Existuje několik druhů držáků, ale podstata je stejná: dudlík se spolehlivě zafixuje na dětském oblečení a taky zůstane čistý.

Třemi základními druhy držáku na dudlík jsou:
– držáky s připevněním ke kroužku (vhodné pro dudlíky, které tento kroužek mají)
– držáky se smyčkou, kterou lze nahodit na jakékoliv šidítko (i bez kroužku). Právě takový držák si u nás můžete pořídit.
– držáky-řetízky určené k nasazení přes hlavičku miminka. Tento typ držáků dnes ztrácí popularitu, protože není pro dítě zcela bezpečný. Nedoporučujeme jej používat.

Nábízíme Vám moderní a spolehlivý klip na dudlík se smyčkou. Je naprosto bezpečný pro mrňouska, snadno použitelný a zanechává šidítko čisté po celou dobu.
Vyrábíme unikátní držáky se jmény. Můžete si také zvolit barvu a materiál klipu. Můžete tak učinit a upřesnit jméno Vašeho dítěte při objednávání zboží na našich webových stránkách v sekci Klip na dudlík.

Upozornění:
Před použitím musí být výrobek ošetřen vlhkým hadříkem nebo jej umyjte v teplé vodě a ihned otřete dosucha. Protože korálky jsou vyrobeny ze dřeva, v žádném případě by neměly mít dlouhodobý kontakt s vodou: nenamáčejte je, neoplachujte vroucí vodou, neumývejte v pračce nebo myčce, nesterilizujte ve sterilizátoru apod. To vše může vést k jejich deformaci-bobtnání, sesychání, vzniku trhlin. Dřevo je dřevo – bez ohledu na to, jak byl materiál zpracován. Také není vhodné používat během údržby tvrdé kartáče, agresivní čisticí prostředky a materiály. Před prvním použitím vždy dudlík vyvařte.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.