Držák na dudlík

Držák na dudlík se jménem vašeho dítěte.

Dnešní maminky a tatínkové si mohou těžko představit život bez dudlíku, který si děti tolik oblíbily. Nevýhodou jenom je, že miminka často dudlík upouští a starostliví rodiče jej musí pokaždé sterilizovat (zejména když dudlík padá venku!). Aby se tomu zabránilo, je možné připevnit šidítko k dětskému oblečení (nebo kočárku) pomocí speciálního držáku na dudlík. Zařízení je spolehlivé, bezpečné pro mrňousky a je vyrobeno z kvalitních materiálů.

Držák na dudlík se připevňuje k oblečení pomocí klipu, který může otevřít jenom dospělý. To znamená, že vaše děcko neztratí svoje oblíbené šidítko a nebude se roztrpčovat!
Pokud vaše miminko nerádo dumlá dudlík, je možné použít držák pro fixaci jakýchkoliv hraček či kousátek, se kterými drobek kontaktuje. Tak tyto věci mu budou vždy po ruce, zůstanou čisté a neztratí se.

Vyrábíme držáky na dudlíky z přírodních, ekologických a absolutně bezpečných pro děti materiálů. Jsou to přírodní dřevo a barvy vhodné pro dětské hračky. Držák je sestaven pomocí spolehlivé polyesterové šňůry, jejíž uzly jsou připájeny při vysoké teplotě. Je to záruka odolnosti! Vaše dítě určitě nebude schopno zařízení poškodit nebo oddělit od něj dudlík.

Je obzvlášť příjemné, že si u nás můžete objednat držák na dudlík se jménem. Je to originální dárek pro miminko a jeho rodiče k svátku, křtinám nebo pár měsíců od narození. Kromě jména lze na držáku vygravírovat datum narození, výšku a hmotnost mrňouska. Je to krásný suvenýr na památku.

Také si u nás můžete zakoupit další personalizované věci pro děti: přívěsky na klíče se jménem, náramky, řetězy na kočárky atd. Personalizované doplňky pro děti si můžete objednat na našem webu www.happykidspraha.cz

Upozornění:
Před použitím musí být výrobek ošetřen vlhkým hadříkem nebo jej umyjte v teplé vodě a ihned otřete dosucha. Protože korálky jsou vyrobeny ze dřeva, v žádném případě by neměly mít dlouhodobý kontakt s vodou: nenamáčejte je, neoplachujte vroucí vodou, neumývejte v pračce nebo myčce, nesterilizujte ve sterilizátoru apod. To vše může vést k jejich deformaci-bobtnání, sesychání, vzniku trhlin. Dřevo je dřevo – bez ohledu na to, jak byl materiál zpracován. Také není vhodné používat během údržby tvrdé kartáče, agresivní čisticí prostředky a materiály.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.