Klip na dudlík se jménem

Klipy na dudlíky se jménem HappyKidsPraha

Klip na dudlík se jménem vašeho dítěte.Chcete darovat dítěti něco krásného a originálního? Máme pro Vás skvělé řešení. Kupte držák na dudlík se jménem: tato jedinečná věc nejenže vypadá hezky, ale také přináší velké výhody pro Vás a Vaše dítě.

Co je to držák na dudlík a proč je užitečný?

Držák na šidítko je řetízek ozdobený korálky a dalšími dekoračními prvky. Slouží k připevnění dudlíku na dětské oblečení. Při používání tohoto držáku miminko nikdy neztratí svůj oblíbený dudlík a nebude smutné. Navíc šidítko nebude padat na zem a zůstane čisté.Všechny matky vědí, kolik problémů způsobuje pravidelné padání dudlíku na zem. Musí se umýt, vyčistit, vydezinfikovat a teprve potom se může vrátit dítěti. Celou dobu bude roztrpčené, protože vysvětlit dítěti, co se stalo, není vůbec jednoduché. Těmto problémům se dá předejít pouhým zakoupením držáku na šidítko. Chcete-li, aby byl opravdu jedinečný, objednejte si držák se jménem jeho malého majitele.Odolnost, šetrnost k životnímu prostředí, bezpečnost a příjemný vzhled jsou hlavními kritérii, podle nichž si moderní matky vybírají držáky na dudlíky.

Výhody použití držáku na dudlík:

– Dítě neztrácí oblíbenou věc;- Dudlík je miminku vždy k dispozici;- Díky dekoračním prvkům držák pomáhá miminku rozvíjet jemnou motoriku rukou;- Šidítko vždy zůstává čisté, protože nepadá na zem;- Oblíbený dudlík Vašeho dítěte se neztratí mezi hračkami a jinými věcmi, protože držák je jasný a nápadný.

Proč jsou jmenné držáky na dudlíky tou nejlepší volbou?

Tyto držáky jsou vyrobeny z ekologického a bezpečného materiálu (polymerová hlína, dřevo, pevný plast, plst a další). Při jejich výrobě se nepoužívá lepidlo ani jiné látky, které mohou negativně ovlivnit zdraví dítěte.Jmenný držák je krásný dárek na památku. Navíc si můžete vybrat, jak bude vypadat. Při výrobě se pro ozdobu používají šperky různých tvarů (korálky, hvězdičky, srdíčka, zvířátka, kostky, smajlíci atd.) a písmena v azbuce a latince a čísla pro sestavování jmen a nápisů. Všechny tyto součástky jsou hladké a pravidelného tvaru, žádné ostré konce. Při objednávání můžete požádat o použití prvků určitého tvaru nebo barvy, aby Váš dárek určitě potěšil Vás i miminko.

(2) 389 
(2) 369 
Objednat si jmenný držák na dudlík

V objednávce nám můžete sdělit svá přání ohledně toho, jak má držák na šidítko vypadat, nebo vybrat si z hotových variant. Je to absolutní hit u mladých rodičů!Kromě držáku se jménem můžete dítěti darovat chrastítko. U něj si také můžete vybrat, jak bude vypadat a z jakých prvků se bude skládat. Bude to jedinečná ručně vyrobená věc vytvořená speciálně pro Vás. Kromě toho bude chrastítko stejně jako držák vyrobeno z ekologického a bezpečného materiálu. Před prvním použitím vždy dudlík vyvařte.Dopřejte svým dětem radost s našimi jmennými doplňky!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.