Сhrastítko na kočárek

Сhrastítko na kočárek se jménem vašeho dítěte.

Сhrastítko na kočárek – krásný a pohodlný doplněk pro dítě.

Závěsné hračky jsou dnes mezi mladými rodiči velmi oblíbené, a není to náhoda. Jsou pohodlné, atraktivní, moderní, a hlavně podporují správný rozvoj dítěte. Díky svému příjemnému a jasnému vzhledu zaujmou Vašeho drobečka během dlouhé cesty nebo na únavné procházce. Existuje obrovské množství různých hraček do kočárku, a ve většině případů jsou univerzální, tedy jsou vhodné pro holčičky i pro chlapečky. Všechna chrastítka jsou vyrobena ze dřeva a měkké pletené látky, a jsou příjemné na dotek a bezpečné pro děti. Na HappyKidsPraha.cz si každý najde hračku s držákem podle svého vkusu.

V čem jsou hračky na kočárek dobré?

Dítě si nejen hraje s chrastítkem, ale také během hry rozvíjí základní smysly. Učí se rozeznávat barvy, rozpoznávat zvuky a také trénuje jemnou motoriku. Držák spolehlivě připevňuje hračky ke kočárku a dítě tak na procházce neztratí oblíbenou věc.

Jak chrastítko na kočárek pomáhá při pobytu venku s dítětem?

Lékaři doporučují chodit s dítětem na procházky již od prvního měsíce života. Čerstvý vzduch je stejně důležitý jako správná výživa a pravidelný spánek. Velmi často dítě potřebuje nějaký čas, aby si zvyklo na kočárek a na ulici. Pro zjednodušení a urychlení tohoto procesu používají moderní rodiče hračku do kočárku. Jednoduchý, jasný a cinkající předmět baví dítě, přitahuje jeho pozornost a usnadňuje zvykání si na nové prostředí. Chrastítko je ideální hračka pro miminko s dosud nerozvinutou motorikou.

Proč moderní maminky volí závěsná chrastítka na kočárek?

Tato hračka se během pár vteřin jednoduše a bezpečně připevňuje na kočárek pomocí speciálních klipů. Po připevnění bude chrastítko vždy Vašemu dítěti na dosah. Hračka bude vykonávat následující funkce:
– baví dítě na procházce;
– rozvíjí jemnou motoriku;
– učí dítě soustřeďovat se na pohybující se předmět;
– odvádí pozornost miminka od nepříjemných faktorů ulice;

Ještě jeden důležitý bod: připevněné chrastítko nebude vypadávat z kočárku, a tedy zůstane čisté a dítě si s ním bude moci hrát bez přestání.

Takže, vyplatí se koupit chrastítko na kočárek?

Ano, pokud chcete, aby si vaše dítě rychle zvyklo na pobyt venku, zůstalo veselé a šťastné a během hry se také učilo nové věci. Navíc, taková praktická a krásná hračka do kočárku není drahá.

Chrastítka do kočárku jsou aktuální po celý rok. Hračky nejen uklidňují děcka, ale také se s nimi snadno usíná. Tohle je další z mnoha důvodů, proč je hračka s držákem skvělým dárkem pro Vaše dítě. Chrastítko si můžete objednat na stránkách obchodu HappyKidsPraha.cz. Zboží dodáváme po celé České republice.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.