Držák na dudlík a kousátko

Držák na dudlík a kousátko

Držák na upevnění dudlíků a kousátek je důležitým nákupem pro rodiče dítěte do jednoho roku. Takový držák se stane vaším nepostradatelným pomocníkem na procházce, při návštěvě lékaře nebo při nakupování. Tento doplněk se stane nejlepším přítelem maminky a miminka doma, zejména v době, kdy dítě vyhazuje hračky a dudlíky z postýlky a ztrácí je.

Pohodlné a bezpečné připevnění k oblečení dítěte nebo k jeho kočárku nejlépe zabrání upadnutí oblíbené hračky na zem, jejímu zašpinění nebo ztrátě. Rodiče dítěte tak mohou být klidní, protože šidítko nebo kousátko budou vždy po ruce a jejich děcko bude v klidu.

Hračka se připevňuje pomocí klipu, který je univerzální a hodí se na jakýkoliv dudlík. Klip je šetrný k životnímu prostředí a bezpečný, nešpiní oblečení a jeho šířka vylučuje možnost ztráty hračkymalým majitelem.

Každý držák je jedinečný!

Od útlého věku máme určité preference. A proto některá miminka jsou nadšena z držáků s vůní jalovce, zatímco jiná milují ty obyčejné, bez vůně a chuti. Můžete si vybrat jakýkoliv!

Silikonové držáky

Silikonový držák na dudlíky a hračky je stylová a bezpečná pomůcka vyrobená z potravinářského silikonu. Držák na dudlík a kousátko kromě své hlavní funkce zajišťuje mikromasáž prstů miminka, podporuje rozvoj jemné motoriky, vizuální vnímání tvarů a barev.

Výhody silikonových držáků:

– Složení neobsahuje žádné nebezpečné příměsi;
– Pomáhají rozvíjet jemnou motoriku a vizuální vnímání;
– Stylový design;
– Různé barvy;
– Spolehlivé;
– Hypoalergenní.

Silikonové držáky jsou nejen krásné, ale také odolné a zcela bezpečné. Potravinářský silikon neobsahuje toxické příměsi, je hypoalergenní, dobře reaguje na změnu teplot a nevyžaduje časově náročnou péči. Tento doplněk vydrží dlouho, aniž by se stal méně spolehlivým nebo ztratil atraktivní vzhled.

Dřevěné držáky

Dřevěné držáky na dudlíky a kousátka na šidítka a hračky se připevňují k oblečení nebo kočárku dítěte pomocí speciálního klipu. Podle vašich preferencí si můžete vybrat držák z jalovce, buku nebo javoru. Díky jemnému broušení tyto doplňky zachovávají příjemnou decentní dřevitou vůni. Kterou variantu zvolit? Každá z nich má svoje výhody. Například jalovcové dřevo má antibakteriální účinky a pozitivní vliv na nervový systém a zlepšuje spánek dítěte.

Výhody dřevěných držáků:

– Velmi odolné;
– Bezpečné;
– Přírodní materiál;
– Atraktivní vzhled.

Textilní držáky

Existují také textilní držáky. Jsou vyrobeny z bavlny, zatímco klip zůstává dřevěný. Látkové držáky jsou jasné, stylové a pohodlné pro nejmladší majitele šidítek, protože jsou velmi lehké.

Výhody textilních držáků:

– Bezpečné;
– Lehké;
– Spousta barev a možností designu;
– Snadné použití.

Jmenné držáky

Chcete svému miminku darovat něco jedinečného? Ideální volbou je držák na dudlík se jménem dítěte. Tento doplněk se stane nejlepším přítelem dítěte, jeho zábavou a ochranou před upadnutím a ztrátou oblíbené hračky. Držák také pomůže vašemu dítěti rozvíjet motoriku prstů, zkoumat svět kolem, jeho tvary, materiály a barvy.

Mladý majitel rád prozkoumá jasný předmět pomocí zraku, hmatu, čichu. Originální design podle vašeho výběru zdůrazní individualitu mrňouska.

Všechny druhy držáků na dudlíky a hračky lze zakoupit v našem e-shopu HappyKidsPraha.
Navštivte a vyberte si!

One thought on “Držák na dudlík a kousátko

  1. Petra says:

    Objednávala jsem set chrastítka a klipu na dudlík MAURICE a LUCKY pro dvojčátka. Moc hezky zpracované. Krásná práce?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.