Držák na dudlík HappyKidsPraha

Držák na dudlík HappyKidsPraha

V moderním světě téměř všichni kojenci cucají dudlík. Přitom miminkům dudlík pořád padá na podlahu. V takových chvílích matky musí nejen uklidnit dítě roztrpčené ztrátou oblíbené hračky, ale také pokaždé dudlík sterilizovat. Ale ne vždy taková možnost je: dejme tomu, že jste s dítětem na procházce venku a nemáte možnost dudlík rychle opláchnout. Jak tento problém vyřešit?

Je to moc jednoduché! Šidítko lze připevňovat k oblečení (nebo kočárku) vašeho miminka pomocí odolného, ekologického, bezpečného a příjemně vypadajícího držáku na dudlík. Mimochodem, taková věc bude také užitečná pro děti, které dudlík nedumlají. Neboť držákem můžete také zafixovat hračky a hryzátka, která jsou tak důležitá pro malé dítě. Vaše dítě tedy nikdy neztratí svoji oblíbenou věc a ta zase zůstane vždy čistá.

Klipy na dudlík HappyKidsPraha a kousátka je užitečným, kreativním a univerzálním dárkem pro každého novorozence. Tento předmět rozhodně nebude nečinně ležet a podstatně usnadní rodičům život. Aby byl dárek nejen praktický, ale také nezapomenutelný, lze objednat jmenný držák a zaznamenat na něm jméno, datum narození, hmotnost a výšku dítěte (pokud budete chtít). Už si nemusíte lámat hlavu, co darovat k narození nebo ke křtinám dítěte.

Jak funguje držák?

Připevňuje se k oděvu nebo ke kočárku pomocí pevné spony, kterou dítě určitě nebude moci otevřít. Klip může otevřít pouze dospělý, a proto se nemusíte obávat, že držák spadne a ztratí se. Všechny držáky jsou vyrobeny výhradně z ekologických materiálů (přírodní dřevo), které jsou pro děti zcela bezpečné. Povrch držáků je také bezpečný а odolný proti vlhkosti.

Můžete si být jisti spolehlivostí našich držáků, protože je montujeme na odolnou polyesterovou šňůru, která vydrží velká zatížení. Doplňky jsou vyrobeny kvalitně a profesionálně, tak, aby žádné miminko je nemohlo rozbít nebo rozebrat.

Kromě jmenných držáků na šidítka si na našich webových stránkách můžete objednat další doplňky pro děti různého věku. Nabízíme ke koupi krásná a pohodlná jmenná kousátka, přívěsky, náramky a korálky, a také závěsné hračky a kolotoč do postýlky a kočárku. Všechny tyto věci budou nejen sloužit svému účelu, ale také zůstanou na památku svým malým majitelům. Je důležité, že při hraní s našimi doplňky se dítě bude bavit a rozvíjet si jemnou motoriku, čímž spojí příjemné s užitečným.

Všechny druhy Držák na dudlík HappyKidsPraha a hračky lze zakoupit v našem e-shopu HappyKidsPraha.
Navštivte a vyberte si!

4 thoughts on “Držák na dudlík HappyKidsPraha

  1. Barbara Hykelová says:

    Dobrý den, koupila jsem držák na dudlík a medvídkem a chtěla bych se zeptat, zda může dojít k priduseni. Může dítě nožičky a ručičky medvídka uvolnit?

    • Mihail Mikulik says:

      Dobrý den.
      Ne mělo by to stat.
      Za každým korálkem jsou vždy dva uzly. Poté se uzly utěsní při vysoké teplotě.
      Za 4 roky jsme se s takovým problémem ještě nesetkali a doufáme, že se tak nestane.
      Ale stále je lepší dávat pozor na své dítě, i když to vždy děláme ))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.