Dřevěný fotorámeček s porodními údaji

Dřevěný fotorámeček s porodními údaji je moderní, nezapomenutelná, krásná a bezpečná věc. Při jeho výrobě se používají výhradně ekologické materiály a netoxické barvy, a proto je zcela vyloučen negativní dopad na zdraví novorozence. Dřevěné jméno s porodními údaji z překližky je trvalým nosičem důležitých dat a faktů o vašem dítěti: jména, data a času narození, váhy a výšky při narození. Dle přání lze ke jménu s porodními údaji přidat i další informace. Jmenný doplněk je ideálním dárkem čerstvým rodičům k narození, propuštění z porodnice nebo křtinám dítěte. Jméno s porodními údaji lze taky darovat například k prvním narozeninám děťátka.

Dřevěný fotorámeček s porodními údaji HappyKidsPraha

Jmenný fotorámeček s porodními údaji pro holčičku

Dcera je štěstí pro každou rodinu: roztomilý brouček, maminčin andílek, tatínkova hrdost. Narození holčičky je možná to nejlepší, co se ženě může stát, protože je to její malá něžná kopie. A tato radost, toto kouzlo by se určitě měly zachytit na památku. Můžete umístit fotografie vašeho drobečku do nádherných rámečků od HappyKidsPraha. Každý rámeček má tři zóny na fotky a kolem nich létají andělé a motýli. Dle vašeho přání můžeme do rámečku umístit důležitá pro vás a dítě čísla: datum a čas narození, původní výšku a váhu.

Jmenný dřevěný fotorámeček s porodními údaji pro chlapečka

Říká se, že pravý muž by v životě měl udělat tři věci: vysadit strom, postavit dům a vychovat syna. Poslední je to nejdůležitější a nejzodpovědnější. Narození syna je nejlepší dar muži, ale je to zároveň obrovská odpovědnost, protože ho musíte vychovat zdravým a šťastným člověkem. Celé dětství budete sbírat radostné úsměvy svého drobečku, a roztomilé fotorámečky od HappyKidsPraha vám tyto momenty pomůžou zachovat. Jmenná koláž s fotografiemi vašeho děcka bude dobrým dárkem pro všechny členy rodiny, a taky zůstane na památku. Umístíme nádherné fotografie vašeho syna kolem jeho jména na krásném dřevěném rámečku, který ozdobí jakýkoliv interiér.

Dřevěný fotorámeček s porodními údaji HappyKidsPraha

Jméno s porodními údaji je nejlepší dárek pro rodiče a jejich dítě. Tento významný a roztomilý doplněk bude po mnoho let připomínat hlavní událost v životě vaší rodiny. Jméno s porodními údaji z překližky je docela levný, ale velmi cenný, světlý a teplý dárek, který symbolizuje to, jak moc jste se těšili na narození tohoto malého človíčka. Mimochodem, dítě nemusí mít jenom jedno jméno s porodními údaji: i když všichni příbuzní darují designově různé doplňky, nebude to zbytečné, protože taková situace pouze ukáže bezmeznou lásku členů rodiny k novorozenci.

Nejlepší dárek na památku

Dětské dřevěné jméno s porodními údaji je věc, která vám bude sloužit dlouhá léta. Můžete jej pověsit na zeď, připevnit na dětskou postýlku nebo umístit do „vzpomínkové krabice“ mezi ostatní důležité dětské věci, jako jsou první plenky a oblečení, pramen vlasů, visačka z porodnice atd.

Dětské jméno s porodními údaji je skvělým dárkem nejen pro rodiče, ale i pro babičku a dědečka.

Vyrábíme personalizované doplňky na památku z ekologických materiálů. Náš přístup ke klientům je navíc vždy individuální: můžeme pro vás vyrobit jméno s porodními údaji dle připravené šablony nebo vymyslet něco nového. Vezmeme v úvahu všechna vaše přání a pokusíme se vyrobit zajímavý dárek pro vás a vaše blízké: stačí nám povědět, co byste chtěli.

O materiálu:

Jména s porodními údaji vyrábíme z odolné překližky z ekologického dřeva. Dá se tedy říct, že naše doplňky jsou zcela přírodní produkt, naprosto bezpečný pro vás i vaše dítě.

Jak vzniká překližka, ze které vyrábíme dřevěná jména s porodními údaji? Dřevěná dýha je narovnána, zpracována, vysušena a umístěna pod lis a poté slepena tak, aby vlákna ležela zkříženě. Taková poloha zajišťuje nejlepší propojení vrstev. Nicméně, nehledě na to, že tento materiál je pevný, výrobky z překližky nejsou příliš těžké nebo tlusté. Je to proto, že dřevěné vrstvy materiálu jsou velmi tenké a jeho pevnost je dosažena technologií lepení a ne počtem vrstev.

A co výzdoba? Taky ji vyrobíme dle vašich představ. Můžе to být vícebarevný nebo plisovaný papír, jasný karton, látky nebo korálky. Můžeme také ozdobit jméno s porodními údaji malbou, falešnými drahokamy, nálepkami, kolážemi a jakýmikoliv jinými materiály dle vašeho přání.

Proč si objednat jméno s porodními údaji u nás?

  • Nabízíme personalizovaná jména s porodními údaji, jejichž design a obsah vybíráme individuálně pro vás.
  • Naše jména s porodními údaji jsou неjen nezapomenutelným, ale také estetickým doplňkem, který ozdobí každý domov.
  • Naše výrobky jsou vyráběny ručně a s velkou láskou, a proto v sobě nesou pouze světlou energetiku.
  • Na jména s porodními údaji HappyKidsPraha používáme barvy, které jsou zcela bezpečné pro zdraví.
  • Naše výrobky se snadno připevňují na jakýkoliv povrch.

Zde si můžete vybrat a objednat jméno s porodními údaji pro holčičku nebo chlapečka. Při výběru je důležité myslet na design místnosti, kde bude doplněk umístěn, aby zapadl do celkového konceptu a taky potěšil oko. Našim klientům nabízíme osobní přístup a můžeme zohlednit nejmenší detaily a pokyny, jak chcete, aby jméno s porodními údaji vypadalo. Naše výrobky jsou vzpomínkou na radostnou událost, která s vámi zůstane navždy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.