Klíčenka GREM (2 Hodnocení)
  • Jsem velice spokojená, zboží dorazilo přesně podle přání. Rychlé dodání. Stejně ozitivní zkušenost jako před 3mi lety. Vřele dooručuji ☺️ 01.07.2020 od Pavlína K.
  • Naprosto skvělý obchod. Všechno naprosto dokonalý včetně jednání pokud i pokud chcete něco trochu jinak. Můžu jenom doporučit! 28.02.2019 od Sara

Set chrastítko a klip AURORA (8 Hodnocení)
  • Jsem velice spokojená, zboží dorazilo přesně podle přání. Rychlé dodání. Stejně ozitivní zkušenost jako před 3mi lety. Vřele dooručuji ☺️ 01.07.2020 od Pavlína K.
  • Velmi krásné, stylově jedinečné doplňky pro miminka ❤️ 27.06.2020 od Petra
  • Krásná práce a nápadité 16.06.2020 od Alena Knapkova
  • Zobrazit vše

Řetízek na kočárek LUCKY (2 Hodnocení)
  • Jsem velice spokojená, zboží dorazilo přesně podle přání. Rychlé dodání. Stejně ozitivní zkušenost jako před 3mi lety. Vřele dooručuji ☺️ 01.07.2020 od Pavlína K.
  • Je hezký, krásně drží na kočárku. 19.09.2019 od Hana

Klip na dudlík ARIEL (13 Hodnocení)
  • klip na dudlík úžasný , rychlé dodání 👍 30.06.2020 od Monika
  • kvalita - krása 06.05.2020 od Ing. Zbyněk Tomek
  • Je nádherný. Přesně jako na fotografii. Byl to dárek pro mou neteř a všem se moooc líbil. 03.04.2020 od Markéta
  • Zobrazit vše

Set chrastítko a klip JIM (5 Hodnocení)
  • Opět vše super,výrobek i rychlé dodáni👍👍👍 28.06.2020 od Iveta Gabrielova
  • Moc krásny set, udělal radost 20.05.2020 od Jana K.
  • Nádherná a precizní práce. Jsme naprosto spokojeni 25.11.2019 od Marta K.
  • Zobrazit vše

Set chrastítko a klip TRIXIE (2 Hodnocení)
  • Velmi krásné, jedinečně stylové doplňky pro miminka 🌷 27.06.2020 od Petra
  • Moje dcera ma chrastitko a retizek na dudlik a kdekoliv jsme, nekoho zaujme a se libi! Proto jsme jiz 4 dalsim kamaradum davali darecek a moc moc se libilo!:) 04.12.2019 od Marketa

Klip na dudlík ROGER RABBIT (6 Hodnocení)
  • Krásné! 25.06.2020 od Ilona
  • Velice krásný a originální klip! Moc děkuji 💛 24.05.2020 od Lenka Kasalíková
  • Velmi spokojená, krásná prace:-) 19.11.2019 od Anonymní
  • Zobrazit vše

Klip na dudlík FLOUNDER (2 Hodnocení)
  • Perfektní a nádherně zpracované. 25.06.2020 od Ilona
  • Byla jsem velice spokojena a nakup v Happykids doporucuji vsem ostatnim. 31.07.2018 od Jitka Polivkova

Chrastítko ALANNA (1 Hodnocení)
  • Nejoblíbenější, rolnička je super! 25.06.2020 od Ilona

Klip na dudlík TRIXIE (6 Hodnocení)
  • Moc krásné. Podle obrázku. 23.06.2020 od Lucie V.
  • Vse ok 18.06.2020 od Anonymní
  • Krásné zpracování, jsme nadšení. Objednávka byla k vyzvednutí do druhého dne. Naprostá spokojenost. 20.02.2020 od Lenka P.
  • Zobrazit vše

Klip na dudlík DUMBO (8 Hodnocení)
  • Krásné. :) 18.06.2020 od Jana Gajdošová
  • Klip na dudlík je super 👌😊 28.04.2020 od Markéta
  • 👍 23.03.2020 od Marie
  • Zobrazit vše