Set: chrastítko a klip

Set – klip na dudlík a chrastítko se jménem vašeho dítěte.

Chrastítko je první hračkou vašeho dítěte.
Pomocí něhož začíná zkoumat svět. Chrastítka pomáhají rozvíjet jemnou motoriku, hmatové vnímání světa a jsou schopné zabavit děti ve chvílích, kdy je potřeba udělat něco v domácnosti. Chrastítka jsou vyrobena z ekologicky šetrných materiálů v souladu s evropskými předpisy o dětských hračkách. Chrastítko má 12 cm. Není to jen hračka, ale i dekorace, která vzbudí dojem v očích vašich přátel a známých.

Dřevěné korálky, Plastová písmenka, dovezené z Německa, kvalitní výroba.

Pokud chcete vyměnit písmenka z plastu na dřevo nebo Born 2017 za Born 2018, vyměnit kolečko s nápisem například „miluju mamku“ za „miluju taťku“, „malá princezna“ za „malý princ“, uveďte to prosím při nákupu do poznámky.

Všechny tyto doplňky jsou vyrobeny z hypoalergenních a zdravotně nezávadných materiálů.

Vaše dítě určitě ocení tento dáreček.

Upozornění:

Před použitím musí být výrobek ošetřen vlhkým hadříkem nebo jej umyjte v teplé vodě a ihned otřete dosucha. Protože korálky jsou vyrobeny ze dřeva, v žádném případě by neměly mít dlouhodobý kontakt s vodou: nenamáčejte je, neoplachujte vroucí vodou, neumývejte v pračce nebo myčce, nesterilizujte ve sterilizátoru apod. To vše může vést k jejich deformaci-bobtnání, sesychání, vzniku trhlin. Dřevo je dřevo – bez ohledu na to, jak byl materiál zpracován. Také není vhodné používat během údržby tvrdé kartáče, agresivní čisticí prostředky a materiály.

Před použitím musí být výrobek ošetřen vlhkým hadříkem nebo jej umyjte v teplé vodě a ihned otřete dosucha. Protože korálky jsou vyrobeny ze dřeva, v žádném případě by neměly mít dlouhodobý kontakt s vodou: nenamáčejte je, neoplachujte vroucí vodou, neumývejte v pračce nebo myčce, nesterilizujte ve sterilizátoru apod. To vše může vést k jejich deformaci-bobtnání, sesychání, vzniku trhlin. Dřevo je dřevo – bez ohledu na to, jak byl materiál zpracován. Také není vhodné používat během údržby tvrdé kartáče, agresivní čisticí prostředky a materiály. Set: chrastítko a klip.

set HappyKidsPraha

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.