Varianty písmenek - HappyKidsPraha - Klip na dudlík se jménem

Varianty písmenek

Varianty písmenek

Zobrazit všechny výrobky…

Na našem webu jsou tři varianty písmenek: plastová, silikonová a dřevěná písmenka

Kostičky s písmeny Vám pomůžou personalizovat řetízky na šidítka a kočárky a přívěsky na klíče. Pomocí kostiček s písmeny ze dřeva, plastu nebo silikonu vytvoříte dárek, který vyjadřuje upřímnost jedinečným způsobem.

Silikonové kostičky mají velikost 12 mm. Tyto kostičky s písmeny splňují nejvyšší požadavky a dají se z nich vyrobit vynikající držáky na dudlíky, chrastítka a řetízky na kočárky. Úhly kostiček s písmeny jsou zaoblené a mají délku hrany 10 mm. Silikonové kostičky neobsahují bisfenol A (BPA) a splňují požadavky potravinového práva a požadavky normy DIN-EN 71-3.
Silikon je bezpečný a odolný materiál bez chuti a vůně, který nebarví a není toxický. Silikon je velmi měkký a příjemný na prořezávání zoubků.

silikon HappyKidsPraha
Silikonové kostičky HappyKidsPraha

Dřevěné kostičky mají délku hrany 12 mm. Naše kostičky jsou vyrobeny z přírodního javorového dřeva. Všechny kostičky jsou vyráběny v Německu a splňují evropskou normu DIN-EN 71-3. Kromě toho, všechny úhly jsou zaoblené, a proto jsou kostičky ideální pro výrobu dětských hraček. Písmenka na dřevěných kostičkách jsou vytištěná.
Úhly kostiček s písmeny jsou zaoblené a mají délku hrany 11 mm.

drevo HappyKidsPraha
Dřevěné kostičky HappyKidsPraha

Plastové kostičky s písmeny mají délku hrany 10 mm a odpovídají standardu DIN-EN 71-3. Plastové kostičky s písmeny se perfektně hodí pro řetízky na dudlíky, chrastítka, řetízky na kočárky atd. Nestírají se, nepraskají a jsou trvanlivé.

plast HappyKidsPraha
Plastové kostičky HappyKidsPraha

Upozornění:
Před použitím musí být výrobek ošetřen vlhkým hadříkem nebo jej umyjte v teplé vodě a ihned otřete dosucha. Protože korálky jsou vyrobeny ze dřeva, v žádném případě by neměly mít dlouhodobý kontakt s vodou: nenamáčejte je, neoplachujte vroucí vodou, neumývejte v pračce nebo myčce, nesterilizujte ve sterilizátoru apod. To vše může vést k jejich deformaci-bobtnání, sesychání, vzniku trhlin. Dřevo je dřevo – bez ohledu na to, jak byl materiál zpracován. Také není vhodné používat během údržby tvrdé kartáče, agresivní čisticí prostředky a materiály. Před prvním použitím vždy dudlík vyvařte.

Tato položka byla zveřejněna v Novinky a označeno .

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.