Novinky – Silikonová písmenka

Novinky – Silikonová písmenka

Zobrazit všechny výrobky…

Silikon se vyrábí továrním způsobem a je široce používán v lékařství. Je to bezpečný a odolný materiál bez chuti a vůně, který nebarví a není toxický. Jsou z něj vyráběny šidítka, dudlíky na kojenecké lahvičky a kousátka (hračky, které si děti při prořezávání zubů dávají do úst).

Výrobky z potravinářského silikonu jsou měkké, ale zároveň odolné. Dítě tento materiál nemůže poškodit. Protože silikonové hračky jsou odolné proti vlhkosti, lze je umývat. Silikon je odolný proti vysokým teplotám.

Silikon neobsahuje bisfenol A (BPA) a splňuje požadavky potravinového práva a požadavky normy DIN-EN 71-3.
Naše výrobky jsou vhodné nejen na prořezávání zoubků, jsou také vynikající pro vývoj jemné motoriky dítěte. Z pohledu psychologie, hraní si s korálky různých velikostí ovlivňuje vývoj řeči a vědomí.

Všechny tyto doplňky jsou vyrobeny z hypoalergenních a zdravotně nezávadných materiálů.

Vaše dítě určitě ocení tento dáreček.

Silikonové kostičky HappyKidsPraha
silikon HappyKidsPraha

Upozornění:

Přestože pevný provázek nelze přetrhnout a uzel je zataven, klip obsahuje části menší než 3×3 cm, proto nenechávejte dítě s klipem samotné. V případě porušení provázku hrozí vdechnutí korálku. Standartní klip na dudlík (dle EN) je dlouhý 22 cm (bez klipu), námi nabízený klip je delší. Pokud budete chtít délku upravit dle EN, napište to prosím do poznámky. Klip na dudlík není hračka a proto s ním nenechávejte své dítě bez dohledu.

Před použitím musí být výrobek ošetřen vlhkým hadříkem nebo jej umyjte v teplé vodě a ihned otřete dosucha. Protože korálky jsou vyrobeny ze dřeva, v žádném případě by neměly mít dlouhodobý kontakt s vodou: nenamáčejte je, neoplachujte vroucí vodou, neumývejte v pračce nebo myčce, nesterilizujte ve sterilizátoru apod. To vše může vést k jejich deformaci-bobtnání, sesychání, vzniku trhlin. Dřevo je dřevo – bez ohledu na to, jak byl materiál zpracován. Také není vhodné používat během údržby tvrdé kartáče, agresivní čisticí prostředky a materiály. Novinky – Silikonová písmenka.

Tato položka byla zveřejněna v Novinky a označeno .

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.