Certifikát OVĚŘENO ZÁKAZNÍKY - HappyKidsPraha

Certifikát OVĚŘENO ZÁKAZNÍKY

Certifikát OVĚŘENO ZÁKAZNÍKY

Díky vám dostal náš eShop HappyKidsPraha prestižní certifikát OVĚŘENO ZÁKAZNÍKYod Heureky, a stal se tak jedním z e-shopů, kterým zákazníci dlouhodobě důvěřují. Děkujeme za kladné recenze a slibujeme stejně kvalitní, né-li kvalitnější služby i v dalších letech.

Ověřeno zákazníky pro obchod HappyKidsPraha

Heureka.cz je služba, která jde za hranice dosavadních srovnávačů cen, katalogů obchodů nebo magazínů o spotřebním zboží. Jejím cílem je provázat všechny tyto zdroje do jednoho místa a poradit uživateli již od počátku jeho nákupního rozhodování – především co si koupit a kde si to koupit. „Certifikát Ověřeno zákazníky“ řeší otázku „kde si produkt koupit a neprohloupit“.
Aby Heureka.cz dokázala doporučit nejlepší obchod, musí zvážit mnohem více aspektů, než jen cenu. Kvůli odbourání strachu z online nakupování a pro zamezení špatných zkušeností musí zohledňovat především kvalitu služeb obchodu.

Proč vznikl Ověřeno zákazníky?

Na internetu existuje spousta služeb, které se pokouší o hodnocení obchodů. Bohužel ani jedna z nich nepamatuje na to, že hodnotit obchod by měli především samotní zákazníci toho obchodu. Tím, že hodnocení bývá otevřené, mohou svůj obchod hodnotit sami majitelé (samozřejmě pozitivně) a nebo naopak konkurence (samozřejmě negativně). Tím se z takového hodnocení stává nepoužitelný aspekt pro rozhodování, v kterém obchodě nakoupit.

Jak funguje Ověřeno zákazníky?

Ověřeno zákazníky se ptá opravdu jen zákazníků, kteří v obchodě nakoupili. Provádí to zasláním dotazníku 10 dní po provedení nákupu. Cílem tedy je získat objektivní a ověřený názor na kvalitu obchodu, který dá vyniknout kvalitě a minimalizuje falešná hodnocení.

Jaké jsou výsledky?

Obchod ohodnotí přibližně každý třetí zákazník, který v obchodě provedl objednávku, což zajišťuje i recenze od lidí, kteří byli s nákupem spokojeni, ale sami od sebe by jinak neměli potřebu obchod hodnotit.

Zobrazit všechny výrobky HappyKidsPraha…
Tato položka byla zveřejněna v Novinky a označeno .

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.