Záruka příjemné procházky – Řetízek na kočárek

Záruka příjemné procházky – Řetízek na kočárek

Сhrastítko na kočárek se jménem vašeho dítěte.

Lékaři doporučují chodit s dítětem ven již od prvního měsíce věku. Většinou díte vozíme v kočárku, ale během takové procházky jej může hodně věcí znepokojit. Aby si děcko zvyklo na čerstvý vzduch, existuje skvělé řešení – hračky na kočárek. Jednoduchá a srozumitelná hračka zabaví malé ručičky s nerozvinutou jemnou motorikou a upoutá pozornost vašeho dítěte.

Připevňovací chrastítko na kočárek můžete zakoupit online na webových stránkách HappyKidsPraha. Nabízí zákazníkům široký výběr hraček za výhodné ceny, a to jak v malém, tak i ve velkém množství. Jednou z našich výhod je rychlé a kvalitní doručení po Praze a České republice.

K čemu potřebujeme řetízek na kočárek?

Připevnění hračky ke kočárku je velmi jednoduché. Nemusíte měnit konstrukci kočárku, dělat díry, nic takového. Chrastítko se jednoduše připevní pomocí odolných dřevěných klipů. Máte to hotové raz dva, jenom musíte zvolit vhodnou vzdálenost od dítěte. Pár minut, a Váš drobeček dostane hračku, která mu bude vždy po ruce. Toto je několik jejích výhod:

– Baví dítě na procházce
– Rozvíjí jemnou motoriku
– Učí dítě soustřeďovat se na konkrétní věc
– Nepadá na zem, nešpiní se Nebudete muset ji mýt, a dítě nebude zbytečně nervózní

Důležité! Připevňovací chrastítko se může stát oblíbenou hračkou novorozence, když je ještě příliš malý na jiné hračky.

Příjemně Vás překvapí cena chrastítka na kočárek. Jeho význam a pomoc mladým rodičům je však těžko přecenit.

Hračky s klipem na kočárek lze používat za každého počasí. Uklidňují děti, pomáhají jim zvyknout si na nové prostředí. Monotónní zvuky chrastítka ukolébávají děťátko a zaručují klidný dlouhý spánek a po probuzení dobrou náladu a zdravou chuť k jídlu. Objednejte si doplněk za dostupné ceny v internetovém obchodě www.happykidspraha.cz. Záruka příjemné procházky – Řetízek na kočárek. Váš nákup doručíme kamkoli v České republice!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.